Rozsdamentes acél gyűrű rózsakvarc ásványokkal. A gyűrűalap állítható, így bármekkora ujjméretre ajánlott. A dupla gyűrűalap nemesacélból készült, nem allergizál. 2 db 12 mm-es rózsakvarc csiszolt ásvány van a gyűrűalapra rögzítve.

Viseld az ujjadon is a pozitív rezgéseket :)

A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Ez a legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára, a szeretet igazi értelmére tanít. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szívet, mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. Nyugtat, biztat és kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején.
Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, ne keressünk mást, csak a romantikus rózsakvarcot. 
A rózsakvarc finoman eltávolítja a negatív energiát, és szeretetteljes hangulattal helyettesíti. Ha rózsakvarcot tartunk a kezünkben, hangsúlyozza a pozitív hozzáállást. Emlékeztet bennünket a céljainkra. Ez a csodálatos kő fejleszti a fogékonyságot mindenfajta szépségre.

Érzelmileg: a rózsakvarc a legnemesebb gyógyító. Megszabadít a ki nem mondott érzelmektől és a szívfájdalomtól, átalakítja azokat az érzelmi viszonyokat, amelyek már nem szolgálják az érdekeinket. Annak, aki mind ez ideig érzéketlen volt a szeretetre, megnyitja a szívét, hogy befogadja ezt az érzést. Annak pedig, aki szeretett, de csalódnia kellett, enyhíti a bánatát. A rózsakvarc arra tanít, hogy miként szeressük önmagunkat, ami létfontosságú akkor, ha korábban nem tartottuk magunkat szerethetőnek. Addig nem tudjuk elfogadni mások szeretetét, sem pedig szeretni másokat, amíg nem szeretjük önmagunkat. Ez a kő lehetővé teszi, hogy megbocsássunk magunknak, elfogadjuk magunkat; így életre hívja bennünk az önbizalmat és az önérzékelést.

(Forrás: Judy Hall Kristálybiblia)

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Rózsakvarc gyűrű - dupla

  • 5,500 Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Aventurin gyűrű - dupla

Aventurin gyűrű - dupla

Rozsdamentes acél gyűrű aventurin ásványokkal. A gyűrűalap állítható, így bármekkora ujjméretre aján..

5,500 Ft

Howlit gyűrű - dupla

Howlit gyűrű - dupla

Rozsdamentes acél gyűrű howlit ásványokkal. A gyűrűalap állítható, így bármekkora ujjméretre ajánlot..

5,500 Ft

Aventurin - Rózsakvarc gyűrű

Aventurin - Rózsakvarc gyűrű

Rozsdamentes acél gyűrű aventurin és rózsakvarc ásványokkal. A gyűrűalap állítható, így bármekkora u..

5,500 Ft

Címkék: Rózsakvarc gyűrű - dupla, rózsakvarc