• Nyugalom az Életemben karkötő
Gumis fűzőszálra fűzött ékszer, teljes hossza 18 cm.
6 mm-es füstkvarcból áll a karkötő nagyobb része, elöl egy gyönyörűen csiszolt, tiszta füstkvarc rizs formájú ásvány gyönggyel, néhány fazettált hegyikristály tárcsával díszítve.

A füstkvarc a leghatékonyabb földelő és lehorgonyzó kövek közé tartozik; ugyanakkor meditáció alatt emeli a rezgéseket. Ez a védelmet nyújtó kő szorosan kötődik a föld– és a gyökércsakrához, előmozdítja a környezet védelmét és az ökológiai megoldásokat. Nagyszerű ellenszere a stressznek. Segít a nehéz időszakokat nagy lelki nyugalommal tolerálni, megerősíti az elhatározásokat.

Földeli a spirituális energiát, gyengéden megsemmisíti a negatív rezgéseket, blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeli az elektromágneses szmogot, valamint minden szinten elősegíti a méregtelenítést és bármilyen káros hatás kiküszöbölését. Pozitív rezgéssel tölti meg a teret. Megtanít arra, miként váljunk meg bármitől, ami többé már nem szolgálja a javunkat. 

A füstkvarc csillapítja a félelmet, javít a depressziós hangulaton és érzelmi megnyugvást biztosít. Csökkenti az inkarnációs lét kiváltotta öngyilkossági hajlamot és vegyes érzelmeket. Segít a fizikai testünk és szexuális természetünk elfogadásában, növeli a férfiasságot, valamint tisztítja a gyökércsakrát, így a szenvedély természetes módon áramolhat.

Ez a kristály enyhíti a rémálmokat, és egyértelművé teszi az álmainkat. Ha negatív érzelmekkel kerül kapcsolatba finoman szétoszlatja ezeket.

Megtisztítva és Szívfény energiával feltöltve kapod :)

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Nyugalom az Életemben karkötő

  • 6,900 Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Egyensúly az Életemben karkötő

Egyensúly az Életemben karkötő

Gumis fűzőszálra fűzött ékszer, teljes hossza 18 cm.6 mm-es füstkvarcból áll a karkötő nagyobb része..

6,900 Ft

Címkék: Nyugalom az Életemben karkötő, füstkvarc, hegyikristály