• Nyers Kianit ásványok

Nyers kianit ásványok, lapos, hosszúkás formájúak. Rendelésnél a képen látottakból találomra választott kő kerül kiszállításra.

A kianit kiváló ráhangolódáshoz és meditációhoz. Nyugtat, valamint hatékony közvetítője és felerősítője a magas rezgésű energiának. Ezzel a képességével a kauzális szintre hangolódik rá, és segít abban, hogy a spirituális energia gondolatokban öltsön testet. Ez a kő lélekkísérőkkel áll kapcsolatban. Földeli a spirituális rezgéseket, spirituális integritást és érettséget ad. Megkönnyíti az álmok visszaidézését és gyógyító álmokat hoz. 
A kianit azonnal összehangolja a csakrákat és a finomtesteket, kitisztítja az energiavonalakat és a meridiánokat. Visszaadja a csít a fizikai testnek és szerveinknek.
Mivel a kianit nem tarja meg a negativitást, sosem kell megtisztítani.

Pszichológiailag: a kianit – a a félelmek és a blokkok legyőzésével – támogatja az igazság kimondását. Megnyitja a torokcsakrát, megkönnyíti az önkifejezést és a kommunikációt. Utat tör a tudatlanságban, elérhetővé teszi a spirituális és a pszichológiai igazságot.
A kianit áthatol a zűrzavaron; eloszlatja a blokkokat, az illúziókat, a félelmeket, a kudarcot és a stresszt. Erősíti a logikus és a lineáris gondolkodásra való képességet, serkenti a magasabb rendű tudatot, és a kauzális szinttel áll kapcsolatban.
(Forrás: Judy Hall Kristálybiblia és saját tapasztalat)

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Nyers Kianit ásványok

  • Cikkszám: 000907
  • Elérhető: Raktáron
  • 1,200 Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Nyers kianit medálka

Nyers kianit medálka

Nyers kianitból készült kis medál, a medáltartója bronz színű, teljes hossza medáltartóval együtt 5 ..

2,500 Ft

Nyers kianit medálka - 2

Nyers kianit medálka - 2

Nyers kianitból készült kis medál, a medáltartója bronz színű, teljes hossza medáltartóval együtt 6 ..

2,500 Ft

Címkék: Nyers Kianit ásványok