Bemutatkozás

Bemutatkozás

Hegedűs Nóra vagyok, a Nóri-Varázsvilág megálmodója.

Pillants be velem a Varázsvilágomba:

 

Mindenkiben létezik egy varázslatos világ, mélyen legbelül, ahol az álmait, a dédelgetett vágyait őrzi. Egyre többen találják meg hozzá az ajtót és a kulcsot és lépnek be ebbe a csodavilágba, hogy az életüket úgy éljék, ahogy arra valóban vágynak. Ne csak várjuk a csodát, tegyünk is érte! Teremtsük meg minden nap a csodákat az életünkben. Ezen az úton járok én is és segítem a hozzám fordulókat abban, hogy megtalálják a Saját Útjukat, Életüket, Valódi Önmagukat. Ezt az utat nem mindig övezi vattacukor és nem ugrálnak rajta mindig rózsaszín csillámpónik, de az Önmagunkba fektetett idő és energia mindig megtérül. Az önismereti út egy „egyszemélyes sport”, hiszen a saját felismeréseinket nem teheti meg más helyettünk, mégsem kell egyedül, segítség és támogatás nélkül járni rajta. Lehet örömmel, egymást támogatva, sírva-nevetve menni, hogy egyre nyíltabban vállalhassa ki-ki Önmagát az életben.

2012 óta foglalkozom mélyebben önismerettel. Az évek során számtalan olyan techikát kipróbáltam, melyekkel könnyebben és gyorsabban tudtam oldani gyerekkori, vagy előző életből hozott és egyéb sérelmeimet, blokkjaimat. Ezek közül jó néhányra hívást is éreztem, hogy megtanuljam, melyeket alkalmazom a hétköznapjaimban és a kezeléseim, konzultációim során is. Talán sosem volt még ennyi önismereti „blokkoldó” technika a Földön, ezért biztos vagyok benne, hogy aki keres, az megtalálja a magához illőt, amivel dolgozni tud, képes változni, változtatni. Érdemes kihasználni ezt az óriási lehetőséget és egy-kettőt megtanulni használni, hogy az élet ne a folyton ismétlődő mókuskerékről, hanem a szabadon választott örömről szólhasson. Hiszem, hogy az örömteli élet kulcsa a saját kezünkben van, vállaljuk fel ezt a felelősséget és éljünk úgy, ahogy valóban szeretnénk.

Ebben nyújtok támogatást, ha úgy döntesz elindulsz az Úton, a Saját Utadon.

 

2014. májusában talált rám „véletlenül” a Szivárványfény® energia, ekkor végeztem el a Szivárványfény® alaptanfolyamot Bartha Erikánál, aki ennek a technikának a megálmodója, létrehozója. Rögtön a mindennapi életem részévé vált ez a csodálatos energia, be tudtam építeni a hétköznapjaimba a használatát. Kezeléseket eleinte csak a családomon belül és barátaim körében, valamint magamon végeztem. Sokat használtam és használom azóta is távkezelésben. Nagyon jó volt megtapasztalni, hogy az energiának valóban nincs tér és időkorlátja. Amikor elvégzek valakin egy kezelést otthon ülve, a másik rendkívüli módon érzi a hatását kezelés közben, valamint utána is.

Bővebben itt olvashatsz róla:
Szivárványfény alapkezelés


Az alapkezelés tartalmazza az összes csakra tisztítását és feltöltését, de erre egy külön kezelés során is van lehetőség. A csakráink energia kapuk, melyek által kapcsolódunk a külvilággal. Ezért fontos, hogy a csakra- rendszerünk megfelelően működjön, hiszen akkor a hozzá kapcsolódó életterület is egyensúlyba kerül.

Bővebben itt olvashatsz erről a kezelésről:
Csakratisztítás


2015-ben végeztem el a Szivárványfény® haladó tanfolyamot, a „tollas kezelést”, mellyel mélyebb oldásokat is el lehet végezni, akár előző életből hozott blokkokat is ki lehet oldani, melyek kihatással vannak a jelen életre. Ezt a kezelést akkor lehet kérni, ha már kaptál előtte legalább 2 alapkezelést.

Bővebben itt olvashatsz róla:
Tollas kezelés


Egy évvel később részt vettem a Szivárványfény® oktatói tanfolyamon, azóta én is átadhatom ezt a fantasztikus technikát.

2017-ben pedig elvégeztem a Szivárványfény® sejtfiatalító tanfolyamot. Ez a kezelési forma sorozatban fejti ki legjobban a hatását, 6 kezelés felvétele ideális ahhoz, hogy sejtszinten meginduljon a változás.

Bővebben itt olvashatsz róla:
Sejfiatalító

 

A Szivárvány mellett Theta Healing® konzulens vagyok, Kolozsi Mariannál végeztem el a Theta Healing® alap, haladó és az ásás tanfolyamot. A Theta használatával rendkívül jól rá lehet látni a tudatalatti működésekre, aminek nagy hasznát tudom venni a kezeléseim során, valamint a hétköznapjaimban is.

 

A másik nagy szerelem az életemben a jóga. 2016-ban Diószegi Ádámnál végeztem el a Hatha jógaoktató képzést és azóta jógaoktatóként is dolgozom. Az óráimon rendszerint valamilyen témát járunk körbe. Ászanákkal (jógapózok) és pránajámákkal (légzőgyakorlatok) segítjük, hogy az adott téma „megmozduljon” és megmutatkozzanak a rejtett tartalmak előttünk, az aktuális téma tudatalatti mintái. Az órát mindig relaxációval zárjuk, valamint sokszor használom a vizualizáció eszközét, hogy az órán átdolgozott téma képileg is megmutatkozzon előttünk. Ezt azért tartom fontosnak, mert egyrészt a vizualizáció a teremtés egyik leghatékonyabb eszköze, másrészt pedig így egyértelműen megtapasztalható a tudatalatti létezése. Egy-egy vizualizációs gyakorlat alkalmával érti meg az ember, hogy amit tudatosan teremteni szeretne, de még nem valósult meg, az azért lehet, mert a tudatalattijában akár teljesen ellentétes programok futnak az adott témával kapcsolatban. Ha viszont ezekre a programokra rálátunk és megértjük, kisimíthatjuk az ellentéteket a tudatos énünk és a tudatalattink között. Tehát az ellentét mindvégig bennünk volt, a lehetőség úgyszintén nálunk van, hogy a blokkot feloldjuk. Ha ezt megértjük, rögtön elengedhetjük a bűnbakkeresést vagy hibáztatást és elkezdhetjük a felelősségvállalást a saját életünkért.

Egyéni és csoportos órákról bővebb információért kattints ide.

Órarendért kattints ide.

 

2018. szeptemberében tartott Magyarországon tanfolyamot Sergio Magaña Ocelocoyotl mexikói tanár, író és gyógyító, ezen a tanfolyamon adta át a Plejádi beavatást, ami a Plejádok csillagainak energiáját használja fel az egyén gyógyításában. Azóta használom én is a mindennapjaimban és a kezeléseim során ezt az energiagyógyító módszert, valamint át is adhatom, hogy minél többen képesek legyenek a Saját Életük gyógyítójává válni.

Bővebben itt olvashatsz róla:
Plejádi gyógyítás

 

Az ásvány ékszer készítést hobbiból kezdtem el 2018-ban. Gyerekkorom óta szeretem a köveket, legyen az ásvány, vagy az utcán talált szép formájú kavics. Ékszerként is szívesen hordok természetes anyagokból készült kiegészítőket, legtöbb közülük ásvány karkötő. Eljött egy pont az életemben, mikor azt éreztem, hogy szeretnék valami kézzelfoghatót készíteni. Olyan dolgot, amit a két kezemmel alkotok meg. Szerettem volna látni az alkotás folyamatát, lépésről-lépésre végigkövetni, kialakítani és ekkor kezdtem el ásvány gyöngyökből karkötőket fűzni. Élvezem azt a folyamatot, hogy a különálló gyöngyök és anyagok elkezdenek a kezeim alatt formát ölteni, kialakulni, megszületni. Mikor egy-egy ékszer elkészül, az valóban egy születési folyamat. Amit tulajdonképpen nem is én alakítok, hanem a kezeim között olyanná formálódik, amilyenné az adott ékszer válni szeretne. Pontosan ezért nem is készítek két egyforma ékszert túl gyakran, mert minden karkötő egyedi energiával bír, teljesen egyedi energetikával rendelkezik, így mindenki megtalálhatja köztük a sajátját. Szívesen készítek ékszert rendelésre, saját elképzelés alapján is. Ilyenkor ráhangolódom az illetőre, hogy a számára legmegfelelőbb ékszer készülhessen és kisérje őt tovább a folyamataiban.

Saját Ékszered itt rendelhető:
Kattints ide 


További információ és bejelentkezés az egyéni alkalmakra emailen a norivarazsvilag@gmail.com -on, vagy telefonon a 0620-223-08-68 -as telefonszámon.