Bemutatkozás

Bemutatkozás
Hegedűs Nóra Amira vagyok, a Nóri-Varázsvilág megálmodója.
Mikor elindítottam ezt az oldalt, az volt a célom, hogy az a sokféle tevékenység, amit végzek, mind helyet kaphasson. Nehezen behatárolható, hogy mivel is foglalkozom, de egy Varázsvilágban sokminden elfér.
Gyerekkorom óta vonzanak az ásványok. Érzem a rezgésüket, kommunikálnak velem. Ők is èlőlények, segítők. Gyógyító rezgéseikkel láthatatlanul a segítségünkre vannak. Áthangolják a teret, az auránkat, a testünket, a gondolkodásunkat. Csodálatos lények, akikkel öröm és megtiszteltetés együtt dolgozni.
Az ásványokból készült Varázsékszereimet mindig megtisztítva és szívfény energiával feltöltve adom át. Vannak elkészült ékszerek, talizmánok, melyek várják, hogy a gazdájuk felismerje őket. Valamint készítek egyénre szabott ékszereket is. Ilyenkor az ékszer teljesen a gazdájára hangolva készül és programokkal is ellátom, hogy még hatékonyabban segítse a viselőjét.
Ásványékszereimet itt találod:
A kristályok mellett a másik nagy szerelem az életemben a Szívfény energia. Ez egy magas rezgésű, gyógyító hatású energia, mellyel át lehet hangolni a testünket, az életünket, valamint lakásunk energetikáját és az ételeinket is. A testünk tele van lenyomatokkal. Tárolja az emlékeket, érzelmeket és mindent, amit valaha megéltünk. A Szívfény energia segítségével a nehéz rezgéseket és lenyomatokat kioldjuk a testünkből és egy sokkal örömtelibb, magasabb rezgésreha hangoljuk. Ha egy szervünk megbetegszik, ott sok alacsony rezgésű lenyomat található, amitől lassul az energia áramlás az energia pályákban. Ha Szívfény energiával megtisztítjuk az aurát, a testet, az egyes szerveket, az energia áramlás újra indul, felfrissül, így a testi vagy lelki probléma elindul a gyógyulás felé. A Szívfény energia felébreszti a test öngyógyító képességét. Felébreszti az emlékezést arra, hogy a tested képes meggyógyítani önmagàt, Te képes vagy elindulni a gyógyulás útján.
Megnyit a láthatatlan valóságok felé, vele könnyebben és biztonságosan kapcsolódsz a segítőiddel, Mestereiddel.
Szívfény lélekhangolásra jöhetsz hozzám ha megérintett amit az imént olvastál, vagy megtanulhatod nálam egy alap tanfolyam keretein belül.
További információ itt:
Ugyanezen energián belül személyes üzenet közvetítésre is jöhetsz hozzám. Ilyenkor a meglévő kérdéseidre, feladataidra, megoldandó problémádra csatornázott üzenetek által tudsz könnyebben rálátni, az adott élethelyzetet jobban megérteni. Ez a közvetítés nem jóslás. Itt a Mestereimhez kapcsolódva, egy magasabb tudatosságon keresztül érkeznek a válaszok, melyek segítenek mélyebben megérteni az aktuális élethelyzetedet. Ezek az üzenetek, információk segítik önmagad jobb megismerését, a próbatételeid könnyebb megoldását.
A kristályok és a Szívfény energia mellett jógaoktatóként is dolgozom. A jóga ébresztett rá arra, hogy a testünkkel való jó kapcsolat mennyire fontos az életben és a spirituális úton egyaránt. Ha a testeddel jó viszonyba kerülsz, elfogadod, megszereted: szabaddá válsz. Amíg testeddel bármilyen gondod van, legyen az betegség, vagy az, ha nem szereted, nem fogadod el, addig ideköt. Amint a tested egészségessé, elfogadottá, szeretetté válik, lekerül róla a fókusz és megnyílik a tudatod felfelé, mégjobban, mint azelőtt bármikor. A testünk a földi járművünk. Fontos, hogy szeressük, gondoskodjunk róla, ápoljuk és védjük.
Személyesen Szolnokon a Lélekszigeten találkozhatsz velem (Kápolna út 4.)
Az aktuális jógaórák időpontját itt találod az aktuális programoknál:
Ezeken kívül tartok csoportos vezetett meditációkat is, ami Szolnokon elérhető személyes részvétellel, ha távolabb élsz, lehetőség van online is kapcsolódni az egyes meditációkhoz.
Az aktuális programokat itt találod:
Röviden ennyi mindennel foglalkozom, a Varázsvilágom ettől sokszínű. Bízom benne, hogy te is találsz itt olyat, ami számodra kedvező.
Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra!
Weboldalaim, ahol minden elérhetőséget megtalálsz:
(egyéni kezelések, meditációk, tanfolyamok)

(kristályok, ásványékszerek)

Sok szeretettel:
Hegedűs Nóra Amira