Rozsdamentes acél gyűrű howlit ásványokkal. A gyűrűalap állítható, így bármekkora ujjméretre ajánlott. A dupla gyűrűalap nemesacélból készült, nem allergizál. 2 db 12 mm-es howlit csiszolt ásvány van a gyűrűalapra rögzítve.

Viseld az ujjadon is a pozitív rezgéseket :)

A howlitnak rendkívüli a nyugtató hatása. 
A howlit összeköttetésben áll a spirituális dimenziókkal; megindítja a ráhangolódást, valamint felkészíti az elmét a bölcsesség és az ösztönös megérzések befogadására. Megkönnyíti a testen kívüli utazásokat, és az előző életekhez való hozzáférést. Ha tekintetünket egy darab howlitra fókuszáljuk, egy másik időbe vagy dimenzióba tud elvinni bennünket. 
A howlit kifejezésre juttatja a törekvéseket, legyenek azok akár spirituálisak, akár az anyagi világhoz kötődőek, és hozzásegít az elérésükhöz.

Türelemre tanít, valamint segít megszüntetni a dührohamot és a fékezhetetlen haragot. Egy darabot a zsebünkbe téve elnyeli a haragunkat, és bármit, ami ellenünk irányul.  A howlit csillapítja az elmét; kitűnő alváshoz vagy meditáláshoz. Nyugodt és értelmes kommunikációra ösztönöz. Erősíti az emlékezetet és serkenti a tudásszomjat.
Megnyugtatja a zavaros érzelmeket, különösen azokat, amelyeket az előző életek okozzák. Felbontja azokat a kötődéseket, amelyek a régi érzelmeket a jelenlegi élethez láncolja.

Gyógyhatása: enyhíti az álmatlanságot. Egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet; jótékonyan hat a fogakra, a csontokra és a puha szövetekre. 

(Forrás: Judy Hall Kristálybiblia)

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Howlit gyűrű - dupla

  • 5,500 Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Rózsakvarc gyűrű - dupla

Rózsakvarc gyűrű - dupla

Rozsdamentes acél gyűrű rózsakvarc ásványokkal. A gyűrűalap állítható, így bármekkora ujjméretre ajá..

5,500 Ft

Aventurin gyűrű - dupla

Aventurin gyűrű - dupla

Rozsdamentes acél gyűrű aventurin ásványokkal. A gyűrűalap állítható, így bármekkora ujjméretre aján..

5,500 Ft

Címkék: Howlit gyűrű - dupla, howlit