• Hegyikristály Angyalos szett

Szépséges angyalkás fülbevaló és medál szett hegyikristály ásványokból, fém szivecskével. A fülbevaló teljes hossza füliakasztóval együtt 6 cm, a medál teljes hossza medáltartóval 6 cm.

A hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön, ami az egyedi csavarvonalú kristályformájának köszönhető. Világszerte megtalálható. Elnyeli, tárolja, felszabadítja és szabályozza az energiát, valamint kitűnő a blokkjai eltávolítására is. Ha az akupunktúrához használatos tűket hegyikristállyal borítjuk be, a hatásuk tíz százalékkal nő. Miként azt a Kirliankamera is bizonyítja, a kezünkben tartott hegyikristály megkétszerezi a biomágnese mezőket. Elősegíti az izomtesztet, és véd a sugárzás ellen. Elektromágnesességet termel, és eloszlatja a statikus elektromosságot.
Ez a kristály mindig annak az energiának a rezgésszintjén fejti ki hatását, amely nélkülözhetetlen a gyógyulásunkhoz vagy a végzett spirituális tevékenységhez. Az energiát a lehető legtökéletesebb állapotba hasznosítja; hatása visszanyúlik egészen a rendellenesség kialakulása elé. Tisztítja és erősíti a szerveket és a finomtesteket, mélyrehatóan megtisztítja a lelket is; valamint a fizikai dimenziót összekapcsolja a tudattal.

Spirituálisan: az energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tartalmaz minden lehetséges színt; a hegyikristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Mint egy természetes komputer, úgy tárolják az információkat; ezek a kristályok olyanok, mint a spirituális könyvtárak, csak arra várnak, hogy mikor adhatják tovább mindazt, amit tudnak. A hegyikristály el tudja oszlatni a karmikus magokat. Fokozza az extraszensz képességet, és ráhangol a spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. A legfogékonyabb a programozásra.

Mentálisan: segíti a figyelem–összpontosítást, és felszabadítja az emlékeket. A hegyikristály takarékoskodik az energiával; ezért ha összehangoljuk az autó üzemanyagszintjével, a kvarccsúcs csökkenti a fogyasztást. Attól függően, hogy milyen gyorsan képződtek, a kristálycsúcsoknak különböző formájú kristálylapjai vannak. Ezek a formák nagyon jelentősek.

(Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Hegyikristály Angyalos szett

  • 5,500 Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Ónix Angyalos fülbevaló

Ónix Angyalos fülbevaló

Szépséges angyalkás fülbevaló ónix ásványokból. Teljes hossza füliakasztóval együtt 4.8 cm.Az ónix e..

2,900 Ft

Hegyikristály Angyalos fülbevaló

Hegyikristály Angyalos fülbevaló

Szépséges angyalkás fülbevaló hegyikristály ásványokból. Teljes hossza füliakasztóval együtt 4.8 cm...

2,900 Ft

Hegyikristály Angyalos fülbevaló szívvel

Hegyikristály Angyalos fülbevaló szívvel

Szépséges angyalkás fülbevaló hegyikristály ásványokból. Teljes hossza füliakasztóval együtt 7 cm.A ..

3,900 Ft

Címkék: Hegyikristály Angyalos szett, angyal, hegyikristály, szett, medál, fülbevaló