• Éltető Gazdagság- citrin, mohaachát ásvány karkötő hallal

Ez az ékszer 4 és 6 mm-es ásvány gyöngyökből készült, gumis fűzőszálra van fűzve és halacska függő díszíti. 

A citrin és a mohaachát két olyan ásvány, ami vonzza a bőséget, gazdagságot, ezáltal ez a karkötő segít Neked abban, hogy meg tudd teremteni a jólétet az életedben. 

A citrin hatékonyan tisztít és regenerál. A Nap erejét hordozza, meleget és energiát ad. Azok közé a kristályok közé tartozik, amelyeket sosem kell tisztítani. Elnyeli, átalakítja, szétszórja és földeli a negatív energiát, ezért fokozottan védi a környezetet. Az élet minden szintjén energiával tölt fel. A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik, vonzza a gazdagságot, a gyarapodást és a sikert. Boldog, nagylelkű kő. Növeli az önérzetet és az önbizalmat. Hangsúlyozza az egyéniséget, serkenti a kreativitást és segíti az önkifejezést. Kevésbé leszünk tőle érzékenyek, különösen a bírálatra, viszont előmozdítja az építő jellegű kritikát. Ösztönzi a pozitív beállítottság fejlődését és az optimista előretekintést, így lehetővé teszi, hogy haladjunk előre az áramlással, ne pedig a múlton rágódjunk. A citrin növeli a figyelem összpontosítást és az elme újjászületik tőle. Kitűnő a depresszió, a félelmek és a fóbiák legyőzéséhez. Erősíti a belső nyugalmat, így a bölcsesség érvényre juthat. Fokozza az életörömöt, megszünteti a negatív jellemvonásokat, a félelmeket és a legmélyebb szinteken található érzéseket. Legyőzi a felelősségtől való félelmet és megállítja a haragot.

A mohaachát stabilizáló kő és erősen kapcsolódik a természethez. Úgy tartják, hogy a mohaachát felfrissíti a lelket és képessé tesz bennünket arra, hogy mindenben meglássuk a szépet. Az új dolgok kezdetének köve, megszabadít a blokkoktól, vagy a spirituális bilincsektől. A gazdagság köve, vonzza a bőséget. Ez a kristály kettős feladatnak tesz eleget: a racionális emberek figyelmét ráirányítja a megérzéseikre, és fordítva, az intuitív embereket hozzásegíti, hogy a gyakorlati világban is feltalálják magukat. A mohaachát növeli az önbizalmat és erősíti a pozitív jellemvonásokat. Felszabadítja a félelmet és a mályen gyökerező stresszt. Fejleszti a kitartást és azt a képességet, hogy jól kijöjjünk másokkal. Erősíti azt a képességet, hogy soha ne adjunk fel semmit. Támogatja az önkifejezést és a kommunikációt. 

A hal szintén bőség szimbólum. A hiányérzettől szabadít meg bennünket, érzelmi életünk gyógyulását, a szeretetet, az odaadást és a bőséget hozza ez nekünk. A feng shuiban a hal a gazdagság és a karrier témájához tartozik, jólétet, bőséget és sikeres üzleteket jelent.

A gyöngyök mérete, formája és színe eltérhet a képen látottól, mivel az ásványok természetes anyagok és a természetben ritkán fordul elő két teljesen egyforma dolog :)
Keress bátran:

·         Ha nem találod amit keresel

·         Bármilyen problémád, kérdésed adódott a megrendelt termékkel kapcsolatban 

·         Egyedi elképzelésed van egy ékszerről

Szívesen segítek és közösen megtaláljuk a megoldást :)

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Éltető Gazdagság- citrin, mohaachát ásvány karkötő hallal

  • 2,900 Ft


Címkék: citrin, mohaachát, hal, jólét, gazdagság, bőség, karrier, ásványékszer, ásvány karkötő