• Bölcsesség Ereje- lepidolit- mohaachát ásvány karkötő bagollyal

A karkötő 4, 6 és 8 mm-es ásvány gyöngyökből áll, gumis fűzőszálra van fűzve, így kényelmes viseletet biztosít. 2 bagolyból álló függő díszíti.

Ez a karkötő segít abban, hogy megtaláld az utat a saját belső bölcsességedhez. Leoidolit és mohaachát ásványok kombinációjával készült, a hatásait pedig fokozza a bagoly szimbólum.

A lepidolit rendkívül hasznos a stressz és a depresszió csillapításában. Segít a hangulatváltozások és a rögeszmés depresszió felszámolásában. Kiváló minden érzelmi, vagy szellemi függőség megszüntetésére. Támogatja a szenvedélybetegségektől és bármilyen és bármilyen bántalomtól való megszabadulást. Mint az „átmenet köve” szétoszlatja és újjászervezi a régi pszichológiai és viselkedési mintákat, ösztönzi a változást. Erősíti a függetlenséget és arra sarkall, hogy önerőből érjük el a céljainkat.

A mohaachát stabilizáló kő és erősen kapcsolódik a természethez. Úgy tartják, hogy a mohaachát felfrissíti a lelket és képessé tesz bennünket arra, hogy mindenben meglássuk a szépet. Az új dolgok kezdetének köve, megszabadít a blokkoktól, vagy a spirituális bilincsektől. A gazdagság köve, vonzza a bőséget. Ez a kristály kettős feladatnak tesz eleget: a racionális emberek figyelmét ráirányítja a megérzéseikre, és fordítva, az intuitív embereket hozzásegíti, hogy a gyakorlati világban is feltalálják magukat. A mohaachát növeli az önbizalmat és erősíti a pozitív jellemvonásokat. Felszabadítja a félelmet és a mélyen gyökerező stresszt. Fejleszti a kitartást és azt a képességet, hogy jól kijöjjünk másokkal. Erősíti azt a képességet, hogy soha ne adjunk fel semmit. Támogatja az önkifejezést és a kommunikációt.


A bagoly arra ösztönöz, hogy teljes potenciálunkat bontakoztassuk ki és bízzunk meg intuíciónkban. Azt javasolja nekünk, hogy ismerjük meg bensőnk erdejét és a benne rejlő titkokat. Arra ösztönöz, hogy pontosan figyeljük meg mozgásunkat a sötétben, hogy átfogó ismeretekre tegyünk szert. A sötétséget és a benne szunnyadó erőt meg kell tanulnunk megérteni. Mert a kozmosz és a valóság legnagyobb része sötét és üres. A sötétség se nem gonosz, se nem rossz, csak egyszerűen létezik. A teremtés és az önteremtés ereje rejlik benne és a saját sorsunk alakításával kapcsolatos titok.


A gyöngyök mérete, formája és színe eltérhet a képen látottól, mivel az ásványok természetes anyagok és a természetben ritkán fordul elő két teljesen egyforma dolog :)
Keress bátran:

·         Ha nem találod amit keresel

·         Bármilyen problémád, kérdésed adódott a megrendelt termékkel kapcsolatban 

·         Egyedi elképzelésed van egy ékszerről

Szívesen segítek és közösen megtaláljuk a megoldást :) Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Bölcsesség Ereje- lepidolit- mohaachát ásvány karkötő bagollyal

  • 2,900 Ft


Címkék: lepidolit, mohaachát, bagoly, ásványékszer, ásvány karkötő