A karkötő 4 mm-es ásvány gyöngyökből áll, gumis fűzőszálra van fűzve, ezáltal kényelmes viseletet biztosít.

Ez az ékszer segít abban, hogy megtaláld a középpontodat és ha kibillennél onnan, minél hamarabb visszatalálj Önmagadhoz. Segít rátalálni az elveszettnek hitt erődre és megtanít azzal bánni. Ezt az energiát hozza az életedbe most ez a két ásvány, a sárkány szimbólummal kiegészülve.

A hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafeltöltő kristály a Földön. Kitűnően oldja az energia blokkokat, energetikailag tisztít és feltölt. Rendkívül jól programozható ásvány. Gyógyító ásvány, bármilyen betegségre használható, valamint felerősíti a mellette lévő ásványok hatásait is. Az energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Fokozza az extraszensz képességeket és ráhangol a spirituális céljainkra.

Az ónix erőt adó kő. Támogatást biztosít nehéz, vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Középpontba hozza az energiánkat és összehangolja a magasabb rendű hatalommal, elérhetővé teszi a magasabb rendű útmutatást. Olyan a hatása, mintha a teljességgel állnánk kapcsolatban.

A sárkány dinamikus erőt, kitartást képvisel. Ha a sárkány megjelenik az életünkben, akkor valami nagy tett előtt állunk. Teljes potenciált, teljes erőbedobást követel. Képes bennünket összekötni a bensőnben rejlő megfékezhetetlen erőkkel, hogy kiteljesedésünk érdekében megfigyeljük ezeket az erőket és megtanuljuk őket megfékezni. Mert eddig csupán önmagunk egy része élt, a másik felünk, amiben a hatalmas erő lakozott, el volt nyomva. Most ez a lelki- szellemi rész jelentkezik. 


A gyöngyök mérete, formája és színe eltérhet a képen látottól, mivel az ásványok természetes anyagok és a természetben ritkán fordul elő két teljesen egyforma dolog :)


Keress bátran:

·         Ha nem találod amit keresel

·         Bármilyen problémád, kérdésed adódott a megrendelt termékkel kapcsolatban 

·         Egyedi elképzelésed van egy ékszerről

Szívesen segítek és közösen megtaláljuk a megoldást :)

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Belső Erő hegyikristály- ónix ásvány karkötő sárkánnyal

  • 2,500 Ft


Címkék: hegyikristály, ónix, ásvány ékszer, ásvány karkötő, sárkány