• Hórusz Szeme gyűrű Andarával - Fehér

Ez a gyűrűegy Egyiptomi Szakrális ékszer. Arannyal futtatott egyiptomi gyűrű, Beavató ékszer, mely telis - tele van szimbólumokkal. A háromszög, a piramis alakja, a szent nőiesség, a Szent Grál szimbólumával. Hórusz szeme közepén pedig egy fehér színű Andarával! Varázslat az egész. Energiáját tekintve a gyógyítást és a gyógyulást aktiválja (kinél melyik aktuális), valamint ez az ékszer segít a lélek szintjéről rátekinteni az életedre, így bölcsebb, tisztább döntéseket tudsz meghozni. Aktiválja a tobozmirigyet és a belső látást élesíti, ébreszti az elfeledett tudást, mindig annyit, amelynek fogadására a lélek készen áll.

Az Andarákat Atlantisz és Lemúria kristálykódokkal átszőtt ősi gyógyító köveként tartják számon, és rajta keresztül nagy tudásra tehetünk szert ezekről a civilizációkról. Segítségével kapcsolatba léphetünk Mihály arkangyallal, más angyalokkal és felemelkedett mesterekkel.

Az Andara - üveg magvában mélységes nyugalom lakik, ami elmélyíti a meditációt. A múlt, jelen és jövő eggyé válik, könnyedén járhatunk - kelhetünk az időn át, és még azon is túl. Minden színváltozat más - más tulajdonságokat hordoz. Úgy tartják, az Andara - üveg a legfőbb gyógyító, helyreállítja az egészséget és a belső egyensúlyt. A finomtestekből és az éteri tervrajzból kiindulva hat, hogy egyensúlyba hozza a fizikai testet, de megtesz bármit amit kérünk tőle.
(Forrás: Judy Hall Kristálybiblia és saját tapasztalat)

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Hórusz Szeme gyűrű Andarával - Fehér

  • 28,000 Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Andara Levendula medál

Andara Levendula medál

Levendula színű Andara medál, a nevét is a levendula színéről kapta. Bronz színű medáltartója van, m..

33,000 Ft

Andara Levendula medál - 2

Andara Levendula medál - 2

Levendula színű Andara medál, a nevét is a levendula színéről kapta. Bronz színű medáltartója van, m..

33,000 Ft

Címkék: Hórusz Szeme gyűrű Andarával - Fehér, andara