Ez a gyönyörű Merlin Andara kapott egy sodronyra fűzött ásvány nyaklánc részt, így együtt egy igazán erőteljes ékszer született :)

A nyaklánc rész 4 mm-es fazettált ametiszt ásávnyokból, 8 mm-es csillag formára csiszolt ametisztből, valamint 4 és 6 mm-es ónixokból áll. Sordonyra van fűzve. nemesacél delfinkapoccsal záródik, teljes hossza 44 cm. A 3 cm-es Andara kristály nemesacél fém medáltartóval kapcsolódik a nyaklánc részhez.

Az Andara a szó valódi értelmében nem kristály, de kevés "kristály" vált ki ennyire erőteljes ellentmondást, mint az Andara-üveg. Néhányan a Bölcsek kövének tartják, a legfőbb gyógyítónak, amelynek rezgése magasabb, mint bármely eddig "megtalált" kristály, erőteljes átformáló tulajdonságaielérik az Univerzum bölcsességét, hiszen a legfelsőbb tudattal állnak kapcsolatban. Mások szemében csak a szemétdombon heverő üvegdarab ez a kő. Minden attól függ, hogy személyes frekvenciánk összhangban, vagy ellentétesen rezeg-e az üvegével.
(Judy Hall Kristálybiblia 3.)

A képen látható lila Merlin Andara az egyik legerőteljesebb pszichés kristály. Az intuíciót élesíti, tisztítja, egyértelműsíti. A 7 fő csakra közül a 6. csakrába kapcsolódik, a testeb kívüliek közül pedig a 8. és 9. csakrához.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Andara Merlin ásvány nyakéken

  • 33,000 Ft


Címkék: Andara Merlin ásvány nyakéken, andara, merlin, lila, ametiszt, ónix